Правителството да осигури безплатни маски за влизане в обществени сгради, магазини и други.

Здравейте, 

Днес ми беше забранено да вляза в магазин, защото нямах маска. Имах предпазен шал от кевлар ( това се позлва за да пази мотоцилетист от вятър и не пропуска абсолютно нищо, двупосочно ), но това не впечатли хората в магазина. Казах на охранителя на магазина, че нямам бюджет за маска и той ме помоли да си ходя. След това и управителката на магазина ме помоли да си тръгна, защотот магазина не е отговорен да предоставя маски на хората. 

Леко афектиран, реших да се обадя на Министерството на Здравеопозаването. След като министърът е сложил заповедта - ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носим маски, нека той ги предосави на хората. Телефонът на който се обадих е следния : 02/8078757. Това е спешният Covid телефон. Там една жена ми каза, че нямала какво да направи ако съм нямал пари да си купя маска. Като цяло, нямало как да вляза в магазина. После ми каза, че това била заповедта и ако можела да ми даде маска - щяла да дойде лично да ми я даде. Тоест - аз ако нямам пари за маска - трябва да умра от глад.

AKO ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ , ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАВА ДА НОСИМ МАСКИ, ДА ГИ ПРЕДОСТАВИ НА ОБЩЕСТВОТО.

УТРЕ МОЖЕ ДА НИ КАЖАТ ДА СИ КУПУВАМЕ И КОВИД КОСТЮМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ЛУДОСТ. 

Цел на петицията е : Безплатни маски за всички Български и чужди граждани на територията на Република България, предоставени от Министерството на Здравеопазването. 

Підписати петицію

By signing, I authorize Тодор Трионски to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


Або

Ви отримаєте лист із посиланням для підтвердження вашого підпису. Щоб забезпечити отримання наших електронних листів, додайте info@petitions.net до адресної книги або списку надійних відправників.

Будь ласка, зауважте, що ви не можете підтвердити свій підпис, відповівши на це повідомлення.
Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...