Правителството да осигури безплатни маски за влизане в обществени сгради, магазини и други.

Здравейте, 

Днес ми беше забранено да вляза в магазин, защото нямах маска. Имах предпазен шал от кевлар ( това се позлва за да пази мотоцилетист от вятър и не пропуска абсолютно нищо, двупосочно ), но това не впечатли хората в магазина. Казах на охранителя на магазина, че нямам бюджет за маска и той ме помоли да си ходя. След това и управителката на магазина ме помоли да си тръгна, защотот магазина не е отговорен да предоставя маски на хората. 

Леко афектиран, реших да се обадя на Министерството на Здравеопозаването. След като министърът е сложил заповедта - ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носим маски, нека той ги предосави на хората. Телефонът на който се обадих е следния : 02/8078757. Това е спешният Covid телефон. Там една жена ми каза, че нямала какво да направи ако съм нямал пари да си купя маска. Като цяло, нямало как да вляза в магазина. После ми каза, че това била заповедта и ако можела да ми даде маска - щяла да дойде лично да ми я даде. Тоест - аз ако нямам пари за маска - трябва да умра от глад.

AKO ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ , ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАВА ДА НОСИМ МАСКИ, ДА ГИ ПРЕДОСТАВИ НА ОБЩЕСТВОТО.

УТРЕ МОЖЕ ДА НИ КАЖАТ ДА СИ КУПУВАМЕ И КОВИД КОСТЮМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ЛУДОСТ. 

Цел на петицията е : Безплатни маски за всички Български и чужди граждани на територията на Република България, предоставени от Министерството на Здравеопазването. 

Підписати петицію

By signing, I authorize Тодор Трионски to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


АбоПлатна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...