Вимагаємо повернення допомог на дітей

БУНТАРКА

/ #292 Re: Re:

2014-07-18 19:56

#287: Lyuda - Re:

я тільки за щоб платили.але я ще за те щоб мамулі руки не опускали і не чекали не відомо чого!

1)Потрібно усіма можливими і не можливими шляхами відстоювати свою позицію.ЗАРАДИ ДІТЕЙ!

2)Також щось робити ,намагатись хоч якось заробити ,а не говорити "Я в декреті і мені мають платити,сиджу виховую дитину"-так говорять 99,9% жінок

зараз не ті часи що раніше,сучасні мамулі працють,розвивають себе,самостверджуються.

І відповім.НІ Я НЕ ПРОДУМАНА,але я зараз маю дитину пів року і працюю кожен день в інтернеті і можу сказати ,що хоч якось але забеспечити дитину можу не залежно чи платять гроші на дитину чи ні!так повинно бути !

у всіх проблеми у кого дитинка недоношена,хто переселениць,хтось мама одинока,але ж це стиму ,це повід взяти себе в руки і заробити грошей !

Подивимось правді в очі!Що толку від цих коментів під петиціею???Хто прочитаю цей форум крім нас -ображених мамуль?????????????нікому це не потрібно!А от якщо кожна зробить хоть маленький внесок lpdsyjr або лист в редакцію то ця проблема стане не тільки наша!

Держава набрала кредитів у Европи!Знову гроші подеребанять депутати і ПА-ПА скажуть!

Так не дамо їм -це зробити!