Вимагаємо повернення допомог на дітей

Quoted post

Натуся

#264 Re: Re:

2014-07-17 21:54

#261: Roya - Re:

Я погоджуюся з Вами на 100% що майдан чи революція принесли більше шкоди і ніякого позитиву... багато вбитих, дітей сиріт, війна на сході, Крим віддали, а ЦІНИ  і курс валют це взагалі окреме питання!!!!!! Мені жилося при ЯНИКУ, який як говорить сьогоднішня "чесна влада" крав все що бачив,  краще і впевненіше дивилась у майбутне.. Нафіга мені ваша Європа з європейськими витратами і з бомжацькими доходами. Чому за гроші моєї дитини мають кормитися сволочі депутати??? І цікаво мені, чому люди змогли піднятися на революцію по питанню євросоюзу, який нам нафіг не потрібен, а зараз коли в країні повна розруха і відбирають в людей останне всі тихо мовчать????

Відповіді

Гість

#276 Re: Re: Re:

2014-07-18 10:17:52

#264: Натуся - Re: Re:

а потому что люди столько стояли-и ничего не добились.этих сбросить еще сложней будет.они всю Украину с потрохами продадут.люди уже устали.а теперь,когда на востоке война-все сидят и ждут,а вдруг наша власть еще что-нибудь кому-нибудь отдаст.что ей...потом они конечно в Европу свалят,а на людей этой власти еще на майдане было на***,потому что они и тогда приезжали что-то покричать лишь бы дорваться до корыта,а когда стрелять начинали-сразу все текали.