захист честі та гідності учасниць параду наречених в Тернополі
Тема для дискусії була автоматично створена з петиції захист честі та гідності учасниць параду наречених в Тернополі.
Володимир |
#26 Re: Re:2011-07-01 14:35Звісно, є прихильники, і є ті, хто завжди буде говорити: та ви дурні, нащо воно вам здалось? ви з таких дрібниць "шкандаль" роздуваєте... |
Anonymous |
#27 Re:2011-07-01 14:36Тобто якщо вас назвати геєм, а ви не є геєм, то це не образа? Якщо вас назвали шизофреніком (медичний термін) дебілом (медичний термін), дауном (медичний термін) а ви таким не є, то це для вас образа чи ні? |
Володимир |
#28 Re: Re: Re: ))2011-07-01 14:37ніхто права такого не забирав. але не треба забувати, що ваші права закінчуються там, де починаються права іншої людини. власне, подавайте до суду, пройдіть через усі ланки судового захисту України, а тоді і до Європейського Суду з прав людини можете звертатись) |
Anonymous |
#29 Re:2011-07-01 14:38Суть образи в тому, що людей назвали тим, ким вони не є! Якщо ви дійсно гей, і вс називають геєм, то це не образа, проте якщо ви таким не являєтесь, для вас звісно це буде образа, якщо ж ні, то дозволите себе називати геєм? |
)) |
#30 Re: Re:2011-07-01 14:39По перше - через "с", запарили вже з своїми "леЗбійками". Такого нема в природі. По-друге - В ЧОМУ СУТЬ ОБРАЗИ? За що судитися будете? Це не є образою... |
Гість |
#31 Re: Re:2011-07-01 14:41ох, втомили ви мене... Я маю на увазі те, що "лесбіянство" не можна трактувати як образу. По суті... |
Anonymous |
#32 Re: Re: Re:2011-07-01 14:42читайте вище |
Anonymous |
#33 Re: Re: Re:2011-07-01 14:43Ок! Тоді дозволите вас називати геєм, а також іншими синомімами цього слова (підорас, гомосек). Якщо для вас це не образа? |
Гість |
#34 Re: Re:2011-07-01 14:45Ні, я думаю, що з точки зору права - це не будуть вважати образою... Не в той час ж ми живемо. Вот оно чьо, Міхалич! |
Anonymous |
#35 Re: Re: Re:2011-07-01 14:47З точки зору права це є образа! Про це сказали дуже потужні київські медіа юристи, що спеціалізуються на медіа позовах |
)) |
#36 Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:48Розумієте, мені, як людині не перший рік одруженій - це, загалом, байдуже. Це раз. А два - ніхто не назвав учасниць параду "лесбіянками". Ведучий сказав - зі слів перехожих. І що Ви йому предявите? А три - сказано це було в іронічному сенсі, а не як ствердження. З чого тут робити скандал? |
Гість |
#37 Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:49Ну якщо вже "дуже потужні" - то я тоді замовкаю... Хай вони потужно це доведуть на ділі. |
Anonymous |
#38 Re: Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:51Так, ведучий посилався нібито на тітоньок, проте у сюжеті не було прямої мови цих "тітоньок", що ставить під сумнів сам факт існування таких коментів. А без факту існування цих коментів слова ведучого є наклепом та прямою образою |
Гість |
#392011-07-01 14:51Данная петиция полностью правдоподобна и отстаивает честь и достоинство граждан города Тернополя, а в частности - участниц Парада невест,которым был нанесён моральный ущерб и публичное унижение каналом "1+1"! просьба вышестоящих органов принять во внимание требования данной петиции и принять соответствующие меры! |
Гість |
#40 Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:53А Ви не переходьте будь ласка на особистості. Де в сюжеті назвали когось по імені хоча б і сказали що вона "лесбі"? Кого конкретно обізвали? Усіх ? Усі - це ніхто , якщо брати по факту. Так що розслабтесь "добре" перед поданням "петиції" так званої (бо не знаю який ГРАМОТІЙ її складав, напевне такий самий юра,ой вибачте,юрист, як і я) . Бо щей таке враження що пишуть ці всі коменти "ображені" лесбі і геї ,яких просто викрили , а вони перед тим так ховались і тепер відстоюють свої тіпа "права" )))) |
)) |
#41 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:56Немає прямої мови. Але сказано це було ІРОНІЧНО. І додано - "приблизно так коментували..." Думаєте, що це видумали самі журналісти? Для чого? Для скандалу? Та ну, я Вас прошу, будьте серйозні. Кому воно треба... Думаєте ніхто не ляпнув отакого із глядачів? А я думаю що ляпнув. І далі - в сюжеті була пряма відповідь - "дівчата відповідають - то все від заздрощів" На тому і інцедент вичерпався... |
)) |
#42 Re:2011-07-01 14:57 |
Anonymous |
#432011-07-01 14:58http://s015.radikal.ru/i331/1107/ee/7067d8c5dade.jpg дивись прінт скрін. Зверху підпис за ведучим на екрані конкретно впізнаються учасниці параду. І якщо в ролику він (ведучий)і посилається ніби то на тітоноьк, то тут ніяких посилань, а все прямо в лоб! Тому шановні грамотії і ніби-то юристи, якщо вам хочеться просто побалакати і показати які ви мудрі, ідіть на форуми. НАДАЛІ усі подібні дописи будуть просто видалятися |
Володимир |
#44 Re: Re: Re:2011-07-01 14:59при аналізі даної ситуації варто виділити наступні аспекти, на яких я вже акцентував увагу: Тернопіль-місто із досить стійкими, щиро українськими ідеалами. щоб з"ясувати, в чому ж суть образи, варто говорити про наступне: 1) кожна людина має певні особистісні нюанси в психіці, це є "я-реальне", "я-ідеальне", "я-фантастичне". тобо, яким я є, яким я повинен бути і яким я можу стати. співвідношення цих трьох елементів утворює якісну самооцінку людини. кожна дівчина, яка приймала участь у параді, є особистістю і має певну самооцінку, яка базується на тих моральних нормах, які є усталеними в її середовищі, в її сім"ї в першу чергу. і я не думаю, що вона психологічно налаштована лише на фізіологічний та психологічний контакт з жінками. 2) вище я розписав індивідуально-психологічний аспект. але ж є ще соціальна сфера взаємодії та сприйняття. тобто, середовище, в якому людина живе, спікується і намагається самореалізуватись. також є такий соціальний елемент, як сім"я, родина. з точки зору моралі середньостатичничної української сім"ї лесбійство є неприпустимим і ганебним. звідси висновок: по-перше, дівчата отримали удар по власній самооцінці, що могло по-різному вплинути на їхній психічний стан (про це можна говорити довго і окремо). по-друге, їх було представлено в негативному світлі перед суспільством та їхніми сім"ями, що аж ніяк не позитивно вплине на їхнє життя, а також може звузити можливості для самореалізації в тому ж суспільстві. |
)) |
#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-07-01 14:59Тобто я вважаю - дівчат показали як молодих та файний дівиць... І дядько їх сильно похвалив за це. А про лесбійство - та будьте серйозні, то ж ніхто того не сприймає всерйоз! "Вина" каналу в тому. що їх жарт народ не поняв. Треба було чіткіше жартувати, і двічі... |
)) |
#46 Re:2011-07-01 15:00ЦЕ тільки ПІДТВЕРДЖУЄ всю слабкість Вашої позиції... Хто впевнений - той не затикає комусь рота. |
Володимир |
#47 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-07-01 15:02#45: )) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЗМІ-не місце для жартів, та ще й таких |
Гість |
#48 Re:2011-07-01 15:03Та на здоров"ячко |
Володимир |
#49 Re: Re: Re: Re:2011-07-01 15:04при аналізі даної ситуації варто виділити наступні аспекти, на яких я вже акцентував увагу: Тернопіль-місто із досить стійкими, щиро українськими ідеалами. щоб з"ясувати, в чому ж суть образи, варто говорити про наступне: 1) кожна людина має певні особистісні нюанси в психіці, це є "я-реальне", "я-ідеальне", "я-фантастичне". тобо, яким я є, яким я повинен бути і яким я можу стати. співвідношення цих трьох елементів утворює якісну самооцінку людини. кожна дівчина, яка приймала участь у параді, є особистістю і має певну самооцінку, яка базується на тих моральних нормах, які є усталеними в її середовищі, в її сім"ї в першу чергу. і я не думаю, що вона психологічно налаштована лише на фізіологічний та психологічний контакт з жінками. 2) вище я розписав індивідуально-психологічний аспект. але ж є ще соціальна сфера взаємодії та сприйняття. тобто, середовище, в якому людина живе, спікується і намагається самореалізуватись. також є такий соціальний елемент, як сім"я, родина. з точки зору моралі середньостатичничної української сім"ї лесбійство є неприпустимим і ганебним. звідси висновок: по-перше, дівчата отримали удар по власній самооцінці, що могло по-різному вплинути на їхній психічний стан (про це можна говорити довго і окремо). по-друге, їх було представлено в негативному світлі перед суспільством та їхніми сім"ями, що аж ніяк не позитивно вплине на їхнє життя, а також може звузити можливості для самореалізації в тому ж суспільстві. пробачте за копіпасту. ці пункти, що розписані, є основою для встановлення наявності і розміру завданої моральної шкоди. |
Anonymous |
#50 Re: Re:2011-07-01 15:04Щось мені здається що ці коменти можливо ідуть або від самої журналістки - авторки сюжету, або від її родичів/*друзів/знайомих. |
|
Київська Декларація Безпеки
ЗВІЛЬНІТЬ З ПОЛОНУ КОЛИХАЄВА ІГОРЯ, мера м.Херсон
На збереження української православної парафії Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в Стокгольмі у лоні УПЦ в діаспорі. /For the preservation of the Ukrainian parish in Stockholm.
Ви хочете щось змінити?
Зміни не можуть відбутись, якщо всі мовчать. Автор цієї петиції вирішив взяти справу у свої руки. Зробите те ж саме? Почніть соціальний рух створивши петицію.
Створіть власну петицію«Інші петиції, які можуть вас зацікавити»
Прямий рейс Женева GVA - Кишинев RMO
1331 Створено: 2024-10-17
Петиція щодо допущення до конкурсу підручника інтегрованого курсу «Я досліджую світ» для 2 класу
959 Створено: 2024-01-12
Звернення до владики Ніла Лущака МГКЄ за єдину дату Великодня разом з усіма українцями 5 травня.
827 Створено: 2024-02-03
Присвоєння Героя України(посмертно)
551 Створено: 2024-03-23
no to the death penalty
426 Створено: 2024-11-08
ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА ОЛЕГА ПИЛИПЧАКА З ВАПНЯРКИ ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ
264 Створено: 2024-09-17
Повернення дистанційної форми складання іспитів в КНУ імені Тараса Шевченка в літньому семестрі 2023/2024
246 Створено: 2024-06-01
Присвоєння Героя України -(посмертно)
137 Створено: 2024-10-28
Про створення селища міського типу (СМТ) Великі Бидляки
107 Створено: 2024-12-22
Відкриття відокремленого підрозділу ДП «Документ» в Неаполі
88 Створено: 2024-01-02
ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ(посмертно)Дитинчук Олег Олександрович
61 Створено: 2024-01-19
Сталкер 2 Серце Чорнобиля і Кріт ФМ!
58 Створено: 2024-11-28
За недискримінацію в назві національної історії Республіки Молдова
1809 Створено: 2019-11-15
Присвоєння звання героя України посмертно Доброскок Руслан Миколайович
45 Створено: 2024-02-13
Підписати петицію Звання Герою України(посмертно)
38 Створено: 2024-01-17
Про присвоєння звання Героя України (посмертно) Джерджу Степану Григоровичу
35 Створено: 2024-09-01
Перехід церкви «Храм Різдва Пресвятої Богородиці» с. Новосілок Вишгородського району Київської області у підпорядкування Православної Церкви України
63 Створено: 2022-04-21
ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ (посмертно)
21 Створено: 2024-04-26
Перейменувати угрупування “ДОЛГ” у “БОРГ” у грі S.T.A.L.K.E.R.
19 Створено: 2024-11-20
Прошу присвоїти звання Герой України (посмертно) молодшому сержанту Крапивʼянському Олексію Олексійовичу
19 Створено: 2024-07-05